Design Plan Rumah 3D Untuk Keluarga Tersayang

Untuk para penganggur terhormat. kalau asyik duk rumah online ke baik belajaq sesuatu yang baru. Kang mak bising sebab asyik menghabiskan boras. Rasanya banyak kot benda baru yang boleh belajar sendiri. Kalau dulu belajaq engineering tak semestinya asyik fikir pasal engineering je. Korang boleh gak belajaq benda lain macam belajar edit gambar ke. Belajar pasal html ke. java,flash,photoshot atau pe jer yang korang minat. Benda-benda macam ni sebenarnya boleh buat duit kalau kena dengan caranya. Sebagai contoh selama beberapa bulan menganggur ni bro belajar guna google skechup sebelum beralih kepada 3D Max. Nak tahu per yang bro buat leh usyar-usyar gambar kat bawah ni.

Model 3D Rumah 1



Plan Rumah 1

Model 3D Rumah 2

Plan Rumah 2

Model 3D Rumah 3

Plan Rumah 3

Model 3D Rumah 4

Plan rumah 4

Model 3D Rumah 5

Plan Rumah 5

Model 3D Rumah 6

Plan Rumah 6

Model 3D Rumah 7

Plan Rumah 7
Model 3D Rumah 8


Plan Rumah 8

Sebenarnya semua design ni design kedua selepas design pertama bro buat untuk buat rumah yang sekarang dah 90% siap. design-design ni bro buat untuk abang bro. Bro nak minta tolong korang semua supaya tolong pilihkan design mana yang bagus untuk abang bro. korang pilih berdasarkan gambar plan sebab gambar 3d tu bro tak sepenuhnya sebab bro punya computer dah tak support nak render.

Hope korang dapat tolong bro untuk buat keputusan bagi abang bro yang dah pening tu. Nanti dah siap bro jemput korang untuk kenduri kesyukuran. :) thanks u all

Follow by Email - Masukan Email anda untuk mendapatkan post terbaru terus ke dalam email